Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Арсовска ја отвори манифестацијата “Денови на Мајка Тереза“

  Градоначалничката Данела Арсовска денеска ја отвори манифестацијата “Денови на Мајка Тереза“ која е дел од богатата културна понуда во…

Повеќе