Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Изложба “120 години од Илинденското востание” во Демир Хисар

  Изложбата “120 години од Илинденско востание – архивска меморија”, што ја подготви Државниот архив, по нејзината презентација во Крушево,…

Повеќе