Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Делегација на Американскиот совет на млади политички лидери (ACYPL) во посета на „Алкалоид“

  По првичната минатогодишна работна средба, претставници на Американскиот совет на млади политички лидери (American Council of Young Political Leaders…

Повеќе