Categories: Алтернатива, Настани

„Ветар параклет“ – самостојна изложба на Димитрие Дурацовски во Чифте амам

  „Ветар параклет“ е насловот на самостојната изложба на Димитрие Дурацовски која денеска, петок (1 септември) во 20 часот, ќе…

Повеќе