Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Петровска – Бауер: Горди сме што Северна Македонија е сојузник во НАТО

  Претседавачот на Воениот комитет на НАТО и највисок воен старешина во Алијансата, адмиралот Роб Бауер утрово во Министерството имаше…

Read More