Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Шпаркасе-Скопје започна со делење на картичките за субвенциониран студентски оброк

  Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува сите квалификувани студенти, дека вчера започна процесот за подигнување на наменските студентски Visa…

Повеќе