Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Архитектонски конкурс “Скопје на новата генерација” во организација на Јуроп хаус

  По повод 60 години од скопскиот земјотрес, Јуроп хаус го отвора архитектонскиот конкурс насловен „Скопје на новата генерација“, преку кој…

Повеќе