Categories: Алтернатива, Настани

Промоција на „Цариградски емигрант“ и „Граница“ од Луан Старова во Софија

  На 7 септември, ден пред Денот на независноста – 8 Септември, во Културно-информативниот центар на Северна Македонија во Софија…

Повеќе