Вести Македонија Ударни вести

Пендаровски ги прими припадниците на АРМ кои учествуваат во справувањето со пандемијата на КОВИД-19

  Претседателот Стево Пендаровски, денеска во „Вила Водно“ прими припадници на Армијата, кои учествуваат во справувањето со пандемијата на КОВИД-19.     Станува збор за припадници на Армијата, ангажирани во Дебар, Центар Жупа и во Куманово, во кризните подрачја на северната и на јужната граница и за обезбедување на објекти наменети за карантинско сместување.   […]