Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Нова бесплатна апликација за плаќање паркинг Parking.MK

  Следејќи ги трендовите за дигитализација на услугите, ЈП „Градски паркинг“- Скопје денеска  ја пушти во употреба апликацијата Parking.MK за…

Повеќе