Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Изградба на затворен пливачки базен и спортската сала „Партизан“

  Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски и градоначалникот на…

Повеќе