Categories: Алтернатива, Настани

Започнува 20. И 21. издание на Биеналето на Македонската архитектура БИМАС 2023

  Од 14 септември до 29.септември, Асоцијацијата на Aрхитекти на Македонија (ААМ) го организира 20. и 21. издание на Биеналето…

Повеќе