Categories: Вести, Македонија, Став

„Родителски фронт“ против родовата идеологија во наставните содржини во основното и средното образование

  Акцијата „Разбуди се“ ја започна Здружението на граѓани „Родителски фронт“ од Струмица. “Со оглед на тоа, што по бројните…

Повеќе