Categories: Вести, Македонија

Прогласени најдобрите екипи на меѓународниот фудбалски турнир “ИЛИНДЕН КУП 2023”

  Во рамки на меѓународниот фудбалски турнир „ИЛИНДЕН КУП 2023“ кој се одржуваше во Општина Илинден изминатите три дена, денеска…

Повеќе