Вести Изјави Македонија Ударни вести

Михајлоски Гоце: Битката ја добив, војната ја изгубив(ме)

  Новинарот Гоце Михајлоски кој на својот профил на Фејсбук го опиша Ковид-19 патешествието низ кое помина тој и неговото семејство. “Сосема беше во право британскиот премиер Борис Џонсон, кога кажа дека новиот вирус е како крадец. Доаѓа од “нигде-никаде”, и за брзо остава пустош зад себе. Во случајот со моето семејство, зеде и живот […]