Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

МП ќе врши надзор над системот за електронска распределба на предметите во ЈО

  Министерството за правда ќе врши надзор над системот за електронска распределба на предметите во јавните обвинителства. Предлог Законот за дополнување…

Повеќе