Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Меморандум за соработка помеѓу РС Македонија и Саудиска Арабија

  Министерот за правда, Кренар Лога, оствари работна средба со неговиот колега од Саудиска Арабија, Валет Мухамед Ал-Самани и потпишаа…

Повеќе