Categories: Алтернатива, Настани

Архитектонска изложба „Иднината како проект – Доксијадис во Скопје“

  Во Музејот на современата уметност – Скопје денеска (21 септември) со почеток во 19 часот ќе биде отворена архитектонската…

Повеќе