Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

LEAD: Со Service Learning проекти до повисоки оценки и подобар успех

  Едукацијата на младите во средните училишта во нашата држава речиси целосно се базира на предавање на предвидениот материјал во…

Повеќе