Categories: Алтернатива, Настани

Герасимовски: Со „Маалски фестивал“ градиме традиција на различни културни вредности

  Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски присуствуваше на и официјалното отворање на „Маалски фестивал“ во КСП Јадро.    …

Повеќе