Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Норвешка ќе донира повеќе од 70 возила на вооружените сили на РС Македонија

  Сојузничкото единство во зацврстувањето на безбедноста на НАТО, безбедноста во Европа по руската агресија врз Украина, како и развојот…

Повеќе