Categories: Алтернатива, Настани

Изложба „Сакам,…“на Анита Огњановска во КИЦ – Загреб

  Во Културно-информативниот центар на Северна Македонија во Загреб денеска, 27 септември, во 20 часот, ќе биде отворена самостојната изложба…

Повеќе