Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Петровска на конференција на началници на Генералштаб на земјите на САД-Јадранската повелба

  Министерката за одбрана Славјанка Петровска, утрово се обрати на годишната конференција на началници на Генералштаб на земјите-членки на САД…

Повеќе