Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЕК на шефови на полиции: РС Македонија успешно се справува со криумчарите на мигранти

  Делегацијата од Министерството за внатрешни работи на РС Македонија предводена од директорот на Бирото за јавна безбедност, д-р Сашо…

Повеќе