Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

АХВ: Поддршка на кампањата за одбележување на Светски ден на борба против беснило

  Агенцијата за храна и ветеринарство и годинава се приклучува со поддршка на глобалната иницијатива за одбележување на 28 Септември,…

Повеќе