Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Ризик од корупција има насекаде, но борбата мора да продолжи

  Во Собранието се одржува дводневна работна средба со Делегација на Управувачката група за демократски развој на шведскиот Риксдаг, во…

Повеќе