Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Герасимовски: Наставниците и стручните служби ги завршија обуките против меѓуврсичкото насилство

  Општина Центар додели сертификати на наставниците и стручните соработници од сите училишта во општината кои ги посетија обуките за…

Повеќе