Categories: Вести, Свет, Топ теми, Ударни вести

Еквадор влезе во пресметка со криминалните банди

  Вооружени криминалци вчера упаднале во студиото на телевизиската станица во Еквадор за време на програма во живо, додека криминалните…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани

Белешки за македонскиот конституционализам: Концепт на Уставот од 1991-проф. Љубомир Фрчкоски

  Излезе новата книга на универзитетскиот професор Љубомир Фрчкоски, „Белешки за македонскиот конституционализам – концепт на Уставот од 1991“, во…

Повеќе