Categories: Алтернатива, Настани

Голем музички хепенинг „Нешто што ќе остане“ во Паркот на Франкофонија

  Општина Центар најавува една нова музичка приказна која своевремено ќе стане обележје на центраци па и главниот град. „Нешто…

Повеќе