Categories: Алтернатива, Настани

Поетска Струга: Викендов „Струшки книжевни средби“ 2023

  За поетска Струга и македонската културна јавност, претстојниов викенд ќе мине во знакот на Меѓународната манифестација „Струшки книжевни средби“…

Повеќе