Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Трифун Костовски до Миленко Неделковски: Извинување за искажаните лаги

  Од Кабинетот на Трифун Костовски бараат извинување од Миленко Неделковски поради излагање на Јутјуб каналот, на ден 3 ноември,…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЗНМ: Миленко Неделковски го изгуби судскиот спор против Секуловска, Србиновски и Пировска

  Основниот граѓански суд Скопје го одби како неосновано тужбеното барање на Миленко Неделковски за утврдување на одговорност за клевета…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија

ЦИВИЛ: Најостра осуда за експлицитниот говор на омраза на Неделковски

ЦИВИЛ упатува најостра осуда на вчерашните објави на Миленко Неделковски со експлицитен говор на омразата на социјалните мрежи на сметка…

Повеќе