Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

„Розов Октомври“ во Општина Гостивар

  Во просториите на Советот на општина Гостивар, Одделението за социјална заштита при општината, во соработка со здружението „Езра“, вчера…

Повеќе