Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Во Собрание седница на Анкетната комисија за случајот Онкологија

  Во Собранието денеска седница ќе одржи новоформираната Анкетна комисија за случајот со Онкологија на која ќе има сослушување на…

Повеќе