Categories: Алтернатива, Настани

Денеска во МКЦ ќе се одржи 5-то издание на АНДЕРФЕСТ

  Музичкиот фестивал АНДЕРФЕСТ ќе се одржи денеска по петти пат во Младинскиот културен центар (МКЦ). На овој ЈУБИЛЕЈ публиката ќе може да ужива во музиката од…

Повеќе