Categories: Вести, Македонија

Започнува реконструкција на улицата “Столтенбергова” пред Градскиот стадион

  Како резултат од меѓуопштинската соработка со Градот Скопје денеска започна реконструкција на улицата “Столтенбергова” која ги поврзува Градскиот парк,…

Повеќе