Categories: Алтернатива, Настани

Изложба „Регенерација“ на Ана Ивановска, Христина Зафировска и Маја Кировска

  Ликовната изложба „Регенерација“ на авторките Ана Ивановска, Христина Зафировска и Маја Кировска ќе биде отворена во среда, 18 октомври…

Повеќе