Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Увид на отпочнатата реконструкција на управните служби во МТВ

  Денеска дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев, заедно со државната секретарка, Магдалена Несторовска, ги посети управните служби…

Read More