Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Спасовски за Neue OZ: Бегалски кампови во државата нема да има додека не станеме членка на ЕУ

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во интервју за германскиот дневен весник Neue OZ одговарајќи на прашањето зошто е…

Повеќе