Categories: Алтернатива, Настани

Фестивалот „Скупи камерфест“ дел од Европската асоцијација на фестивали

  Меѓународниот фестивал на класична камерна музика „Скупи камерфест“(SKUPI KamerFest), чиј организатор е Здружението „Муза“, стана член на Асоцијацијата на…

Повеќе