Categories: Вести, Македонија

Деца од скопски градинки на гости кај припадниците на Единицата за брзо распоредување

  Денеска како продолжение на активностите кои МВР ги отпочна во рамки на „Детската недела“, резервирана за првата недела на…

Повеќе