Categories: Алтернатива, Настани

Балетска претстава „Есмералда“ од Чезаре Пуњи во НОБ

  Во Националната опера и балет вечер ќе биде изведена балетската претстава „Есмералда“ од италијанскиот композитор Чезаре Пуњи, под диригентство…

Повеќе