Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Над 7.000 ваучери за инвертер-клима уреди во вредност од 4,1 милиони евра

  Министерството за економија оваа година ќе доделува финансиска поддршка на преку доделување на потврда-ваучер за купување и вградување високоефикасни…

Повеќе