Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Се одржа вториот ден од Форумот за Родово одговорно буџетирање

  Денес, 20-ти октомври се одржа вториот ден од дводневниот Форум за Родово одговорно буџетирање под наслов “Going Glocal: Родово…

Повеќе