Categories: Алтернатива, Настани

Промоција на првата книга од едицијата “За македонистиката отворено”

  Во рамките на одбележувањето на 23 Октомври, Денот на македонската револуционерна борба, денеска во Охрид беше промовирана првата книга…

Повеќе