Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Арсовска избрана член на УО на Глобалниот парламент на градоначалници

  Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, на глобалниот настан за градоначалници CityLab 2023 во Вашингтон во организација на Bloomberg…

Повеќе