Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Османи: РС Македонија ќе биде прва земја во Европа со нула бездржавјанство

    Законските измени што РС Македонија ги направи во изминатиот период, особено во 2023 година, претставуваат цврста основа до…

Повеќе