Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Прва меѓународна конференција за Цефиксим во Истанбул, поддржана од „Алкалоид“

  Како континуиран и доследен поддржувач на стручни и научни настани кои имаат висок импакт врз целокупниот развој на фармацијата…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Делегација на романската Амбасада во посета на “АЛКАЛОИД”

  Делегација на романската Амбасада во Скопје, предводена од Aмбасадорката Н.Е. Адела Моника Аксинте, оствари работна посета на “АЛКАЛОИД” АД…

Повеќе