Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Делегација на романската Амбасада во посета на “АЛКАЛОИД”

  Делегација на романската Амбасада во Скопје, предводена од Aмбасадорката Н.Е. Адела Моника Аксинте, оствари работна посета на “АЛКАЛОИД” АД…

Повеќе