Categories: Спорт

Бузалковски со бронзен медал од Европскиот FIM Europe STK1000 шампионат

  Македонија испиша историја во брзински мотоциклизам. Талентираниот мотоциклист Христијан Бузалковски го освои бронзениот медал на Европскиот ФИМ Европа СТК1000…

Повеќе