Categories: Алтернатива, Настани

Стартап Клуб Скопје со мултифункционален простор за сите иноватори и идни претприемачи

  „Стартап Клуб Скопје“, првиот македонски клуб за стартап идеи, ги отвори вратите на својот нов креативен и мултифункционален простор.…

Повеќе